Tom & Jerry-kjeks

Det er fredag. Nok en uke har passert. Ukene gjør som regel det. Min fredagskveld består ganske enkelt av Hansa Ultra, Tom & Jerry-kjeks, NRS og jobbing. Helt toppmaks. Fem minutter igjen før sengen kaller. Der klarer jeg kanskje å tilbringe 7-8 timer før telefonen sier at jeg bør komme i gang, være på hugget. Overgangsalderen forbindes ofte med kvinner som tar steget fra å være voksne, til å bli … ja, voksnere. Jeg føler meg i en overgansperiode i livet. Overgangen til hva? Aner ikke, men hva enn som skjer så liker jeg det ikke. Der avsluttet Tommy Tee og DJ Herkules. Party Shuffle får styre kvelden litt til. Hver eneste helg dette året er nå fullbooket. Høydepunktet blir nok bartebybesøk. Torsdag 17. november beveger jeg meg noen titals mil mot han ekle. Det blir ufysent. Det begynner å bli noen år siden vi besøkte Trondhjem forrige gang. Håper med dette at flere av dere setter kursen nordover denne helgen. Huppel og gjengen? Smelli? Lovie? Bambi? Tommy? Suksessen må overgås. Vi må vise hvem vi er, vi må sette spor. Vi er på hugget!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

  1. Jeg skulle så gjerne tatt en tur innom bartebyen, men min arbeidssituasjon tillater ingen slike sprell i aktuelle periode. Jeg tar igjen til juleferien, forhåpentligvis med alle blogger som vi omgås i sandnes, masse babes og kanskje en sjokolade og to på førjulsdram hos mr. slettebø lille julaften.

  2. Det ølet er ikke spesielt godt, mener jeg har drukket det før… i Røldal..i påsken. Tror Robert har nok til de fire neste påskene:/

Kommentarer er stengt.