Cris «Huckin Grandpa» Slater 50 år!

Cris har handlet bananer og appelsin

Verdens mest positive gutt fyller i dag 50 store. Karen som aldri svikter Røldal og Hordatun trer forhåpentligvis aldri inn i de voksnes rekker. Et levende bevis på at alder kun er et tall. I dag synger vi hæppy bursday all day long. De beste gratulasjoner sendes sørover til gamlebyen!

Cris hopper ut fra en klippe i Rosendal

Vi hang mye med Cris i vinteren som var. Lange toppturer i Røldal, pudderpløying i Rosendal og skitrekkracing på Haukeli. Cris har vist stor progressjon den siste sesongen. Uheldigvis gikk det litt dårlig med oss begge når sesongen var på hell. Jeg hucket i stykker ryggen, mens Cris knertet i stykker beinet. Begge har trent rompene av seg i sommer, og stiller med godt mot til nye utfordinger. Gleder meg!

Jeg håper virkelig at vi alle holder oss like unge, spreke og kule som Cris! Et verdig forbilde. Håper du får en superduper dag med mye kake. Gratulasjoner sendes her, til crispin.slater@shell.com eller 917 14 348.

Se flere bilder av vår tur til Rosendal.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

6 kommentarer

  1. Herligt å se bilder fra en morsom tur!! Jeg gleder meg sinnsykt til flere turer med alle fjellapene i Dalen, ser dere snart! (Izz gittin wait=)

  2. Cris er et forbilde av dimensjoner! Jeg misunner grovt, og håper alderen farer like godt med meg! Hipp hipp hurra for Mr. Slater! Stor hilsen fra Tonje, Vetle, Vilde og Pelle!

  3. Gratulerer så kjempe med dagen Cris! Absolutt et forbilde ja. Gleder meg til å treffe deg igjen til vinteren. Ikke lenge igjen nå..

  4. Takk til alle ! det var kult å få så mange sms/nett hilsninger fra Dere. Vi sees i Røldal ! Cris

Kommentarer er stengt.