Nysende fugler

For en tid tilbake var jeg ute å kjørte livbåt. Dette er en farkost som lett kunne stillt i Ta Sjangsen i Kollen. Den hadde minimale rettningsferdigheter og var utstyrt med en rorkult istede for vanlig ratt som vi kjenner fra bilindustrien. I forkant av dette var det en glitrende foredragsholder som ikke evnet å motivere. Etter noen timer med gjennomgang av en 149 siders brukermanual spurte vi om han ville kjøpt båten selv. Foredragsholderen var representant fra de som produserer båten. Han svarte «Nei, det ville jeg ikke». Konge kar dette. Skal si det ble en lang dag i Jåttåvågen. Har vært ute å spasert litt om dagene, det er urovekkende mangen fugler som ser forkjøla ut. De hoster å nyser. Skulle trodd de hadde influensa.
Kikket på noen artige ski her om dagen, de var trukket med skinn! Det er en pussig ting å gjøre. Tenker de er digg når skinnet er vått for så å fryse til is.

Ha en frisk og rask dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

4 kommentarer

  1. Testet skinn-skia i Røldal siste helgen i fjor. Prøvekjøringen kan, på tross av prisen oppsummeres i tre ord: LØP OG KJØP!

  2. Burton lager brett med strutseskinn på toppen. Det er visstnok mer slitesterkt en det matrialet som vanligvis brukes(husker ikke hva det heter) og det har også en vibrasjonsdempende effekt??

  3. Pelle. Det var ikke bare skiene som ga den ultragode følelsen, men også det faktum at du hadde fast hel; Løp og kjøp :-)

Kommentarer er stengt.