Konge!

Nå er det lenge siden jeg har skriblet noen ord her, så jeg skal gjøre det kort. Jeg har begynt i ny jobb. Trivelig :-) Hyggelige folk og fine arbeidsoppgaver. Nok om det.
I kveld er kvelden (fritt oversatt fra Tonight’s the night) Jeg har gledet meg som et lite barn, eller som en Porsche på Kielfergen, i lange tider. Det er slepp-fest for Kong Vinter II Return of the king. Jeg gleder meg kanskje ikke først og fremst til filmen, men nesten alle «fjell vennene» mine kommer til byen og skal samles på ett sted. Detteinnbefatter bla. NP og Sylvia Rabbe, Odd Erik Bellarosa Holmby, Skubs, Morten og Ka? Karianne, Sondre, Bettong, Tiril, Fatima,,,, ja jeg kunne nesten fortsatt i det uendelige. Men en ting er ganske sikkert. Jeg kommer til å bli full (det er ikke bare ganske skkert) Det er jo synd at ikke alle fjell-vennene mine kommer, men dere som ikke kommer er ikke noe dårligere venner av den grunn :-) Dere vil uansett bli savnet.

Ha en konge kveld.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

4 kommentarer

Kommentarer er stengt.