HH! Helly Hansen? Hard Helg!

Det er nå mandag. Helgen er forbi. De observante av oss fikk med seg at jeg ble ett år eldre på fredag. Dette måtte bli baluba, spesielt siden Hein von Huppel og Turi Meluri dukket opp med friskt mot. Torsdagen var det Klovner i Kamp-konsert på Kvarteret. Suksess, men det er ikke like stort som før. Langt i fra egentlig. Den siste platen er sånn veldig mitt på treet. Nuvel. Fredag og lørdag var en stor helgefest. Kontoret ble brukt som lokale. Høy trash- og hudfaktor. Bilder er ute i galleriet, og jeg har aldri sensurert så mye før. Fikk et par dusin telefoner på søndager fra håse stemmer som tryglet og ba om å fjerne de fotografiske bevisene. Søndagen ble den store latterdagen. Magemusklene fikk kjørt seg. Det kjennes ut som jeg har kjørt noen hundre situps.

Nå til helgen skal jeg sette kursen mot die alte Stadt.

Ellers er det en litt trist dag i Kaskjer-historien. Kenneth, Tommy, Bambi og Marius har forlatt oss. En konkurrent er visstnok på god vei, men alt er enda hemmeligholdt.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

9 kommentarer

  1. Klovner har vel alltid vært sånn veldig midt på treet, men med din anseelige alder har du nok fått en mere moden smak;)

  2. Trist med kaskjer-medlemmene. Nå har jeg uansett mine mistanker om at det ikke kommer til å flomme OVER av innlegg i den bloggen… ?

    Håper dere finner en løsning slik at dere alle kan fortsette i samme stil i stedet.

  3. Fred; Morroa fortsetter. Jeg kommer til Bergen i morgen. Da er det bare å finne frem pub-til-pub skoene igjen :-)

  4. Knut, ser heller ikke for meg noen overflow ;) Zahl, det var lite absinthe, men JD-en var på plass! Ping?! Bergen?! Fortell! diddah: tydeligvis.

Kommentarer er stengt.