Saueskaller

I går fikk jeg min debut som hodejeger. Hodene formelig rullet.. Ikke det at jeg jaget hodene, men jeg spiste dem hvertfall. Hodene var direkte importert fra Voss, der de var blitt både brent og røkt. Det eneste vi mått gjøre var å koke dem i 4,5 time og å lage kålrabistappe. Hodene ble fortært med rikelig med juleøl (klasse f) og jeg lot lite eller ingenting bli liggende på talerkenen. Øret, skinnet og kraniet spiste jeg ikke, men både øyet og tungen ble fortært.
Det som overrasket meg litt, var at måltidet var helt nydelig. Det var faktisk så godt at vi skal prøve å gjøre Smalahovelaget til en årlig tradisjon.

Ha en hodeløs aften.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

11 kommentarer

  1. Man spiser ikke hjernen grunnet frykt for skrapesyke. Øyet er helt svidd, og man fjerner linsen, som er forkullet. Konsistensen er omtrent som resten av kjøttet, bare litt mer fettete. Øyet er faktisk ganske godt :-)

Kommentarer er stengt.