Javell

Lørdag var det duket for Bigtrix sin siste skapelse. Dette skulle foregå på utestedet Javell i Stavanger. Fulle av forventninger stillte Elvestad, Peder, Lovie og jeg opp. Arrangementet startet kl 2000. Filmen startet kl 2130, det var tid til å mingle litt. Drikke noen øl eller bare slappe av. Det var tydelig at de som hadde laget filmen også hadde sett en del andre skifilmer og visste hvordan den skulle være. Det som ble resultatet var en film der det ikke var veldig mye ski. Men den følger trenden i tiden når det gjelder skifilm. Kvelden var satt av til to filmer. Midt i den andre filmen slukker plutselig tv skjermene på Javell, lyset går på og det begynner med en rytmisk ringelyd. Brannalarmen går uten at noen reagerer nevneverdig. Det er jo ikke helt bra. Det ender med at noen vakter kommer sigende etter 10 min å forteller at vi må gå ut. Både Javel og nabo klubben blir stengt resten av kvelden pga dårliger sikkringer. Brannbil og politi kom på plass også. Slanger ble lagt ut, det var action på utsiden. Jeg reddet det som var av verdi, tok med meg en øl på utsiden. Denne ble beslaglagt.
Ha en fortryllende dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

4 kommentarer

  1. Pussig dette med beslaglegging av det man tar med ut fra Javel. Jeg prøvde engang å ta med et halvt snes askebegere. Disse ble også beslaglagt..

  2. Jeg fikk Smellirapport om at både Checkpoint Charlie og Javell stod i lys lue. Nesten det samme som dårlige sikringer. Kjipt med den øllen :/

  3. At en liten gruppe mennesker hevder sin rett til å beslaglegge alt fra askebegere og halvlitere til førerkort synes jeg er uhørt!

Kommentarer er stengt.