Zahl x2

I helgen besøkte jeg Zahl i bartebyland, og i går besøkte jeg fetteren hans på Teatergarasjen her i Bergen. Ankom Gløshaugen nærmere midnatt på torsdag, og velkomsten satte standarden for helgen. På perrongen stod Han Ekle og Loco, med hvert sitt glass JD av beste årgang. Mottagelsen ble satt stor pris på. Best var heller litt tvilsom. Han Ekle har konvertert fra emo til dreads. Min vurdering av det hele endrer ikke oppfatning av hvor ekkel han ér. Nuvel, tiden renner ut. Chop chop. Rolig whiskeykveld på torsdag, møte og deltakelse i fotokonkurranse på fredag. For å gjøre en lang historie kort vant vi 50 julekort og en stjernekikkert til 3 store, som vi klarte å bytte i en kikkert til 1300. Ja, vi ble rundlurt. Zahl har nok en oppdatering om den saken. Mot kvelden tok Zahl og meg noen øl og var sentimentale før vi binget trøtte og fæle. Lørdag. Artig sammenkomst i det blå hus. Flere Ekkjer dukket opp, og det ble diskutert om stort og smått over en liten less(?). Havnet på byen med Han Ekles boots. Vet ikke om det var det vaktene i bartebyland ikke likte, men de likte hvertfall ikke meg. Plutselig var det søndag, og Bæærgen by kallet. Chop chop.

I går var altså Best og meg på besøk til Han Ekles søskenbarn. Han spilte gitar og sang på Teatergarasjen sammen med sitt bråkete orkester. Første gang jeg har sett dem spille, men lovordene har ikke vært få. En subjektiv vurdering av det hele var at det ga meg utrolig lite. Noe jeg egentlig kunne vite på forhånd. Jeg har ikke digget ompamusikken siden jeg hørte meg møkklei av den første plata. Var trolig den eneste i lokalet som kunne si noe negativt om konserten. Vel, av og til er det greit å se hva man ikke har gått glipp av.

Vær på hogget gutter!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

9 kommentarer

  1. Anders: Monsterkikkert er på plass. Var rett og slett forjævli slitsomt å bære den fra byen. Hva nå? Ufattelig mange deler å montere og ikke noe sjans til å se en eneste stjerne fra barteland…

  2. Anders: Kikkerten var råkjip. Umulig å se noe som helst i den. Var et satans slit å montere og ingenting i andre enden… Svindel.

  3. Ole Kr: Alt var montert i forskriftsmessig stand såvidt jeg vet. Alfhild mener hun så noe greier, men for meg var det bare helt svart. Råtten premie.

Kommentarer er stengt.