Elekrep

Hvor blir det av vinteren? Ikke vet jeg, men egentlig er det like greit at den venter litt, for nå må eksamener prioriteres. I går hadde var jeg i julebord med Firkant. Det ble servert rakfisk, ribbe og pinnekjøtt. Mitt første møte med rakfisken var egentlig overraskende positivt, men jeg misliker tanken om at det er råttent. Akevitten fungerte i år òg, med det resultatet at jeg har vært skadeskutt i hele dag. De store skandalene uteble, og det ble heftig businessprat til tidlig på morningen. Takk for oppvartningen, OT, AK og Tine!

I dag skulle jeg på kino, alene. Utsolgt. Filmen som virker interessant, er A History of Violence. Hvorfor er det så unormalt å gå på kino alene? Det er ikke akkurat en aktivitet som krever sosialitet. Det er hvertfall ikke meg i mot. Husker at Lovie var flink til å gå på kino alene før i tiden. Gjør du det fremdeles?

Hver høst ser jeg en drøss av ski- og snøbrettfilmer. Det inspirerende, motiverende og underholdene, men man bli også mettet. Variasjonen er ikke akkurat for stor. Vel, jeg har tidligere digget de finske filmene Solid Powder 1–3. Nå har gutta laget én brettfilm og én skifilm. Skifilmen Kurt ga meg ikke så utrolig mye. Høydepunktet var at en slektning av Holmen Auto hadde en ganske så sentral rolle. Brettfilmen Elekrep kicket derimot hardt. Utrolig mye innovativ filming og kjøring. Nytenkende. Finnene er flinke. Det beste er at begge filmene er gratis, og ute for nedlastning. Har dere en halvtime til overs og trenger litt vinterfølelse er det ikke grunn til å nøle!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

11 kommentarer

  1. Hvordan får du sett så mye ski/sb-film når du ikke kjøper noen? og hvordan kan du bli mett på det?

  2. Det er jo ikke noe kos å stå som sild i tønne med en varm halvliter i hånda og prøve å få med seg en film.

Kommentarer er stengt.