Dagens andre spørsmål

Vi har nå fått en viss klarhet i bakgrunnen for valget av navnet Blåtann til denne trådløse teknologien, men for å grave enda dypere i materien; Hvorfor het Harald Blåtann til «Etternavn»?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

9 kommentarer

  1. Det har ingenting med tennene hans å gjøre, men har lest at det hadde noe med mørk hudfarge å gjøre. Ser ikke helt sammenhengen.

  2. Av en eller annen grunn kalte forfedrene svart blå, som i «blåmenn fra afrika». De hadde jo ikke så mange tannleger på den tida, og kongen var visstnok «vond å komme nær» når tannverken tok ham. Han hadde vondt i alle tennene unntatt de to blå.

    -Pålle

Kommentarer er stengt.