Fram og tilbake – Dobbelt så langt

Forrige helg skulle jeg besøke fam. Gangeskar på Hovden. Pelle har lært seg å kjøre preppemaskin, eller preppebil som Vetle kaller det, så han (Pelle) hadde laget en 2,5 km sløyfe som jeg måtte teste langrennskiene på. Da jeg hadde passert Notodden fikk jeg øye på en skikkelse som sto og haiket i veikanten, så jeg bråstoppet. Det viste seg å være en kar fra Jæren som skulle til Stavanger. I løpet av kjøreturen fikk jeg vite at han var en ivrig haiker og at han aldri betalte penger for å komme seg fra a til å. Han var en underlig skrue og vi diskuterte alt fra politikk til gjødsel. (Det er kanskje ikke så stort sprik? Begge deler stinker) Jeg tenkte som så at han skulle få en artig opplevelse, så jeg valgte å kjøre Spyveien om Åmotsdal. Der var det snødekke, og etter den første breisladden ble haikeren litt blek og skravla gikk ikke like fort som før. På vei ned mot Åmot ble han veldig stille, for plutselig sto Kermit vel plassert i grøfta! Da var det bare å ringe Viking. Bilen ble taua til Volvo verkstedet i Åmot for fiksing av bla. forstilling. Pelle hentet oss (meg og den underlige haikeren) og jeg kom meg til Hovden uten mer forviklinger. Helgen på Hovden var rolig med aking og skigåing. På søndag kjørte Pelle meg tilbake til Åmot der en leiebil ventet. Man skjønner at man begynner å bli voksen når man har leiebil inkludert i forsikringen. Kermit skal være innlagt på sykehus helt til neste helg, så da må jeg kjøre Colten tilbake dit og så kjøre Kermit til Oslo igjen. Dobbelt så langt.
På tirsdag så jeg en veldig bra film. Riding Giants. Dette er en dokumentar om storbølgesurfing. En utrolig bra film som er verdt å se for alle som har det minste snev av interesse for brettsport. Jeg kan i samme åndedrett anbefale Endless summer filmene :o)

Ha en dag utenfor kollisjonskurs.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. Jeg skulle ikke tøffe meg. Jeg kjørte i ganske vanlig tempo, men det var superglatt i svingen. Om det var flaut? Nei, det var morro. Han ble jo likbleik.

Kommentarer er stengt.