Trøtte fugler

Da var jeg i arbeidslivet igjen, det er ikke noe særlig å dra hjemmenfra om dagen. Det er mye som skjer i en 4 mnd gammel gutt sin hverdag. Men noe må vi leve av også.. Her om dagen skjedde det noe snodig. En hel flokk med gås var ute å fløy. De suste rundt i bra driv. Det er som sikkert de fleste vet lederfuglen som bestemmer. I dette tilfellet var det dumt. Det spekuleres i om han/ hun sovnet. Det ble som å sovne bak rattet på en bil. En aner ikke hvor en våkner.
Denne leder fuglen duppet av og dro rett i veggen. De 25- 30 andre var ikke værre på det enn at de gjore det samme. Resultatet ble at flesteparten av de ble liggende på dekket under uten tegn til liv. Noen ble sendt til obduksjon for å se om de var forkjøla. Det er influensa fare.

Ha en våken dag folkens

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

4 kommentarer

  1. Anders; vi var på helsestasjonen her om dagen. Han følger de normale kurvene for vekst, både når det gjelder vekt og lengede. Vekten er 8 kg og lengden er 68 cm.

Kommentarer er stengt.