Værsjuk – og dagens spørsmål…

Ønskes kjøpt:
Kraftig lavtrykk fra Atlanterhavet med 50 mm nedbør og et par minus i langfjella sør for Haukeli.
Jeg har lett etter dette i flere måneder nå, og begynner å bli desperat. Betaler godt, og er til og med villig til å yte personlige tjenester av meget ydmykende karakter til den som fikser dette før jul.
Bill. mrk -Desperat og nøden-

Når Drammen er det skisenteret i Norge med mest snø er det noe som er riv ruskende galt. Heldigvis har Kong Vinter tatt til vettet og begynt å sende lavtrykkene fra vest igjen
Eneste problemet nå er at vår kjære snøgud har glemt å fylle nok fuktighet og kulde inn i lavtrykkene, så det er jo ikke mengder på vei.

Over til dagens spørsmål:
Hva heter kvinnen på bildet? Hvem er hun, og hvorfor er hun så viktig i mitt liv? Tips: Hun har gitt navn til et område som alle Kaskjermedlemmene bor i.
Googling er selvfølgelig IKKE tillat i dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

16 kommentarer

  1. Hege Kopp var ikke så søt sist jeg så henne men…
    Kan dette være skiguden Ull tro? Ser ut som hun har på ullklær ihvertfall…

  2. Jeg har et stort forum med mange rare mennesker rundt meg. Naturligvis var det en som hadde interesse for mytologi.. Hun nevnte ikke området, men jeg kan jo tippe på Skandinavia?

  3. Skande…Skadinavia…… Pelle: hvor har du fått tak i denne fjonge radaranimsjonen? En gladmelding er at det skal satses på værradar så da tetter de vel snart det megairriterene hullet ved Stadt.

Kommentarer er stengt.