Regelrytteri

I går hjalp jeg Kristian M. med å bære 18 bananesker med fliser og bettong som han hadde hugget fra veggene på badet i den nye leiligheten sin. Det var en tung bør, og armene mine er litt «av» i dag. Men, da vi kom til Brobekk avfallsdeponi for å kvitte oss med driten, fikk vi oss et lite sjokk.
Vi ble stoppet i vakta og mannen spurte hva vi hadde med oss. Dette er helt vanlig prossedyre og vi fortalte velvillig at vi hadde mur og fliser fra et halvt bad. Hmm svarte vakta -få se baki da. Han åpnet opp og konstaterte fort at ja, det var fliser og mur, men nei, det var mere enn 1 kubikk. Dette var for mye, så vi fikk komme igjen med halvparten, så skulle vi få tømme. Kristian spurte om vi kunne tømme halvparten og så kjøre en runde og komme tilbake med resten. Nei, det lot seg ikke gjøre. Løsningen ble at vi kjørte 100 meter utenfor avfallsdeponiet, losset av 9 kasser, tømte de 9 vi hadde igjen i bilen, kjørte og hentet de 9 siste, kjørte 100 meter tilbake til deponiet og tømte dem også. Alle 18 ble tømt, men det måtte altså gjøres i to omganger.
Hvorfor skal alt være så forbanna firkantet. Er det sånn dere arbeider i 4-kant nettprofilering og? Derav navnet? Hvorfor går det ikke an å vise litt skjønn og se at noen regler rett og slett er tåplige. Zahl: Du som kjenner bransjen. Hvorfor er det slik?

Ha en oppgitt dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

5 kommentarer

  1. Bare rett og rimelig. Dere så sikkert ut som to polakker som driver med dette på heltid, og da skal dere betale for dere!

  2. Grunnen er naturligvis praktiske hensyn. Dersom du skal lempe nitten kasser uten pause og får ødelagt rygg inne på deponiet må noen hjelpe deg. Det er det ingen som har tid til fordi da får de altfor mye å gjøre neste dag. Helt klassisk kommunalt problem det der.

Kommentarer er stengt.