Regnskapets time.

Det er helt tydelig at det er forskjell på folk. I dag var det utdeling av julegaver her på jobben. Jeg vet ikke helt hvaslags forhåpninger jeg hadde, men etter at jeg i forrifjor fikk en flaske vin og i fjor ikke fikk noe i det heletatt, kan jeg vel innrømme at de ikke var så veldig høye. Men, jeg har jo byttet jobb! Det viste seg fort at de her i DnB Nor setter pris på medarbeiderene sine. I tilleg til et lite, men oppmunternde brev fra Svein Aaser fikk jeg Lars Monsens Villmarksboka og en super Gerber multitool. Ikke noe tullball med andre ord. Boka hadde jeg faktisk ønsket meg :-) Neste år skal jeg ikke åpne pakka med en gang, men spare den til julaften og ha den liggende under treet.

Da jeg i tilleg fikk en e-post fra en tidligere kollega der det sto at de søkte etter folk i den gamle jobben min satt jeg med en god følelse. Kanskje jeg skulle søke bare på fleip. Forlange 25% lønnstillegg og likevel takkke nei dersom jeg fikk jobben?

Ha en generøs dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

4 kommentarer

  1. Kul gave! Si i fra når du har lest boka, så kan vi ta en liten tur. Jeg er klar for å bo litt ute om vintern, men det er det ingen andre som er. Pyser alle sammen!

  2. Å bo ute om vinteren er dyrt! (hvis man ikke allerede har telt, vinterpose, primus og alle de andre viktige dingsene man trenger)

Kommentarer er stengt.