Skuffet?

I disse juletider treffer man mange som man ikke møter så ofte. Da er det hyggelig å høre at så mange der ute følger med på våre skriblerier, men de jeg har møtt i julen er noe skuffet over aktiviteten. Det vanlige svaret er jo at det skal bli bedre tider. Derfor tar jeg meg 5 minutter til å fortelle hva som foregår i mitt hode.

Folk flest er opptatt av julen. Jeg bryr meg ikke særlig. I år kjøpte jeg ingen gaver, noe som resulterer i at fangsten heller ikke blir for stor. Veldig greit for meg. Det blir mye matspising, og kiloene er på god vei oppover. Har ikke fått svettet siden før eksamensperioden, og ser i grunnen frem til en januar med fokus på annet enn spising, festing og drikking. I dag har jeg sittet på Snow Forecast og sjekket snøforhold i Romania, Polen, Tyrkia, Bulgaria, Frankrike, Sveits og Østerrike. Skubz og meg planlegger en liten tur før nyttår. Det kan se ut som vi havner i Østerrike, et land jeg verdsetter i stor grad. Reiser forhåpentligvis innen noen dager, men det avhenger litt av hvilken deal Kilroy klarer å fikse i morgen. Svimeslåtten har også meldt sin interesse, men det blir vel bare med (fylle)snakket?

I går var Gunnar og meg på besøk hos eks-kaskjermedlem Tori. Han har jo levd et heftig og turbulent liv de siste årene, men den Tori vi møtte i går var den gode gamle! 20 kg mer fett på kroppen og 2 måneder uten å utforske selskapslivet har virkelig gjort noe med gutten. Vi hadde noen morsomme og hyggelige timer hos familien Riskedal. Stå på videre Tori!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

12 kommentarer

 1. Zakopane har ikke snø. Tipper vi får flybilletter til 3000 tur/retur. Det er fra Oslo. Vi skal klare å få hele turen til under 6000.

 2. Hvis vi kommer under seks lapper blir jeg imponert. Men vi gjør ingen, INGEN kompromisser! Heliskiing er obligatorisk og det er ikke aktuelt å dele rom!

 3. Hei!

  Hvor skal dere.. jeg tipper jeg hopper i bilen den 28 el 29 og farter nedover til snøen et sted.(regner med ca 2 uker)
  Foreløpig er jeg alene i bilen. har plass til 2 stk…
  Gi lyd, tlf 98026742

 4. Hei Even! Vi satser på å dra ca. omgående og vi heller mot Østerreich eller Schweiz. Engelberg, Arlberg, Chillertal og Obertauern er aktuelle. Jeg må nok desverre hjem første uka i jan.

 5. Hochfugen i den chille dalen har 150cm im tal og 190cm på berg. Krippenstein ser fett ut! Ringer deg utpå vormittagen.

 6. Anders: Har du tilgang til 6 dagers varselet på Snow-forecast? Hvis du trenger det, send meg en SMS.

Kommentarer er stengt.