Ill Behavior

Jeg tenkte jeg skulle gi Kermit en nyttårspresang, og bestemte meg for å gi ham en liten vask. Vi stakk innom den lokale vaskegarasjen og for 200 kronasjer ble han flukende ren innvendig og utvendig pluss at han fikk et beksyttende vokslag utenpå. Som kjent så skal man ikke gå ut i kulda med vått hår uten lue på, og det samme gjelder nok for biler også. Nå har Kermit blitt forkjøla og har store problemer når han skal starte. Batteriet er flatt, dørene er frosset og det er slutt på blinkingen når jeg skrur av og på alarmen. Ikke bra. Tror han trenger en ordentlig opptining i en garasje.

I min søken etter et bilde av en forkjølet/syk Kermit, kom jeg faktisk over bilder av flere biler ved navn Kermit. Litt morsomt i grunnen..

Ha en stivfrossen dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.