Sjarmørskolen

Fikk denne i dag:

Hei Anders!

Jeg heter Malin ****** og jobber for TVNorges nye tv-program som heter Sjarmørskolen. Jeg ser etter unge, morsomme, smarte og verbale gutter i alderen melloem 20 og 40 år. Jeg har via forskjellige blogger funnet frem til deg, og synes du ser ganske passende ut for hva jeg søker!Du finner mer informasjon på www.tvnorge.no – og hvis du ser under rubrikken Programdeltakelse finner du litt mer om Sjarmørskolen ved bildet av programlederen Sigurd Sollien.Vi har fortløpende intervjuer og jeg kunne tenke meg å invitere deg på et helt uforpliktende intervju i løpet av de kommende ukene. Det jeg kan si utenom den informasjonen du finner hos TVNorge er at vi ønsker å lage et program som kan sies å være litt beslektet med Tufte IL. Beslektet på den måten at du ikke kan bli stemt ut av programmet, at det dreier seg om et program som ikke fokuserer på konflikter og at du får bli med på mange morsomme og lærerrike opplevelser.Hvis dette høres interessant ut for deg, ta gjerne kontakt med meg via mail eller telefon. Nederst i mailen finner du numrene mine. Håper du ikke har satt kaffen i halsen, eller har fått et lite sjokk etter denne kanskje noe uventede mailen. Jeg håper jeg hører fra deg,Med vennlig hilsen Malin

Skulle du ønske du hadde mer selvtillit?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

19 kommentarer

  1. så moro! Brakkvald og jeg kommer til å sitte foran tven et år nå. Vi skal heie på deg. Plis a..bli med a… Så får vi en hobby

  2. Herlig, Anders! Men ta nå for all del med deg Smelli. Karen har jo nok av sjarm – må bare lære å bruke den.

  3. Hehe, kan det ha noe med profilbildet ditt å gjøre tror du?
    Her får du muligheten til å dra damer resten av vinteren lagt rett i hendene! Go Girl!

  4. Ping: Kan ha noe med profilbildet ditt å gjøre også! Bra levert gutter, make us proud!

    PS: Tufte-gutta ble jo ikke akkurat valgt ut pga fotballferdighetene sine, er dere innerst inne også litt flaue over å få tilbud om å bli med på skjarmørskolen?

Kommentarer er stengt.