Årets første helg i Røldal

Peder i bar overkropp på Hordatun Hotell

Å sette seg i Spiegel sammen med Best på fredag etter jobb med Røldal som destinasjon, betyr starten på en vellykket helg. Det er noe spesielt, noe med atmosfæren, og alle de kjente ansiktene som gjør det hele så hyggelig. Å treffe venner og kjente etter en lang sommer og høst får meg til å forstå hva det hele handler om. Varierende vær forrige uke satte sine spor på snøen, men det er viktig å gjøre det beste ut av situasjonene, noe vi gjorde, og resultatet var 2 særdeles fine skidager. Ja, jeg børste støv av skiene mine og kruset løype stort sett hele tiden. Festlighetene meldte jeg meg forsiktig ut av, men jeg fikk låne litt bilder av Best som viste at selskapslivet ble tatt seriøst.

Denne uken faller det enorme mengder i dalen vi er så glad i, noe som betyr at helgen nok ikke blir dårligere en den forrige. Vi sees på fjellet!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

12 kommentarer

  1. Kjære perfeksjonisten Anders,

    tall opp til og med elleve skal skrives med bokstaver.

    Hilsen ikke fullt så perfeksjonist Knut.

  2. Anders: Har du helt slutta å feste eller?
    Og er det noen god grunn til antrekket til Peder?

  3. Hvit måned går da fint. Det er vel fortsatt lov å drikke weissbier, hvitvin, hvit rom, white russian, Malibu, himkok med kefir og mye annet snadder!

  4. Takk for en fantastisk helg alle sammen, det var deilig å være tilbake igjen! Kos dere til helgen! (Jævler)

Kommentarer er stengt.