VM i aggresjon?

Med en viss skepsis har jeg fulgt utviklingen i saken om karikaturtegningene av «den pedofile» profeten fra Midt-Østen (Han giftet seg med en 9-åring).

Det er bemerkelsesverdig at ikke muslimske ledere i Norge og Danmark fordømmer sine trosfellers handlinger på andre lands eiendom. Dersom Imamene hadde hatt baller av en viss størrelse, hadde de stått frem i mediene i de land der konflikten er størst, og forklart innbyggerne en ting eller to om hvordan demokrati og ytringsfrihet er en bærebjelke i utviklingen av Europa.

Jeg får ikke økt tillit til «moderate» muslimer når de stilltiende aksepterer radikale Islamisters handlinger. Hva synes dere?

Vi må vel slenge på ett dagens spørsmål også: Det kinesiske tegnet for trøbbel er satt sammen av tre andre tegn, hvilke?

Publisert
Kategorisert som Blogg

7 kommentarer

  1. Må si tankene fort går i retning av ville dyr når jeg ser hvordan folk oppfører seg i denne saken. Så bilder fra opptøyene i Damaskus og ble mildt sagt forskrekket. Kan vanskelig forestille meg hva som går av folk noen ganger.

  2. Jeg synes ikke noen i Midt-Østen skal ha noen rett til å bestemme hva som skal trykkes i våre aviser – uansett hvor unødvendig og idiotisk det måtte være.

  3. «Karikatur»-egningene av profeten var jo ikke akkurat pene, så jeg kan forstå at folk blir sinna. Men jeg er helt enig at ekstemistene går altfor langt. Demonstrantene er vel egentlig bare «rotløs ungdom» som bruker enhver unskyldning til å lage bråk. De har nok ikke så mye støtte i befolkningen ellers. Det som er synd, er at imamene og den øvrige geistligheten ikke fordømmer volden og opptøyene. Det er vel liten tvil om hva som ødelegger mest for Islam; Tegningene eller volden?

  4. De klarer lett å ta knekken på seg selv. Hva er verst for islam: at de skjærer hodene av folk på tv eller om de har en profet med bombe i hatten?

  5. den siste ukens muslimbaluba har fått meg til å innse de alvorlige følgene av innavl.

    svaret på spørsmålet må vel være tegnene for kvinnen, skatt og alkohol?

Kommentarer er stengt.