Double trouble

Helgen ble tilbrakt i nydlige Røldal. Kjøringen på lørdag var bra, spessielt Saudasvingen, der skogen var helt herlig :-)
På Hordatun var det bra liv. Jim spilte opp til dans, og da blir det jo liv. Og ikke nok med det. Det var selvfølgelig plass til flere gjesteopptrdner, og både Wencke, Vilde og ikke minst undertegnede måtte prøve seg på senen. Det ble Vamp, Guns, The Gambler ++ Jeg har en liten drøm om å klare å lokke med Lille Spy på å synge duett med «Lift Me» av Madrugada/Anne Bruun, men det får bli senere i vinter.
Folk vil kanskje si at jeg har noen litt utenom det vanlige interesser, og da er det lite eller ingenting som varmer mer enn å møte en likesinned. Jeg har jo en likesinned i Pelle, men når jeg hilser på Kine og får vite at hun studerer tysk og synes tysk historie er spennende, får jeg nærmest hakaslepp. Det var morro.
Søndag gikk turen hjem, og det var mildt sagt glatt.. Kermit liker å vrikke litt på rumpa i svingene og det kan man si at han gjorde. Det var breisladd i hver 4. sving, men jeg kom meg da hjem. Her i Oslo ventet snøkaos og parkeringstrøbbel. Men med nye vinterdekk og spade i bilen er dette sjelden noe stort problem.
Så, i går, fikk jeg en telefon fra TV Norge. De ville ha meg med videre i Sjarmørskolen. Nå gjenstår det bare å få avklart med sjefen om jeg kan få litt fleksibel arbeidstid og å komme gjennom 2. intervjurunde, så er jeg snart å se på skjermen..

Ha en sangfull dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

5 kommentarer

  1. Go Ping! Jeg bør vel kanskje informere om at jeg ikke går videre da jeg ikke var interessert å bo i Oslo i hele mars.

Kommentarer er stengt.