Takk for hjelpen!

Om drøye 12 timer trer jeg inn i de gamles rekker. I anledning denne høytidelig dagen har jeg satt opp en liste over noen det er verdt å nevne på denne dagen.  Disse har hjulpet meg til å bli den jeg er, og alt i alt synes jeg resultatet ikke har blitt så ”halvgæernt”. Jeg har garantert glemt noen, i så fall sorry, listen er i tilfeldig rekkefølge.

 

Gamle forfedre: For å ikke utvandre til Amerika.

Beste og Nanna, Bestemamma og Bestepappa: Mental ballast, og en hjelpende hånd når det trengtes mest.

Pappa: Væravhengighet, snøgalskap og verdens flotteste fjellhytte

Mamma: En trygg oppvekst, sunne verdier, Corollaen og Statoilkortet

Hans Christian Alveberg: Min første venn i en alder av 16 måneder.

Ludde (Per Ludvig) Skjerven og Jens Petter Eeg Berntsen: De galeste guttene i klassen.

Rødkleiva: Oslos beste skianlegg som ikke stengte før jeg var hekta.

Peder Midling, PC Blom og Harald Maartmann: For en gjeng vi var!

Carl Ly m/fam: Colombianeren fra Vinderen, surrogatfamilien min da mamma flyttet til USA.

Fridtjof Scheie m/fam: For det meste fra jeg var 14-19.

Eivind Tengs: Min BESTE venn, du har alltid, og vil alltid være der for meg, uansett!

Camilla Flatum, Marianne Natvig (Hysing) og Bettina Gavoll-Hansen (m/familier): Dere formet meg i stor grad til den jeg er i dag.

Anne Marie Vøyen Fleischer: Den eneste av mine lærere som fortjener en plass på listen, et unikum! Deutsch macht Spass!

Familien Bratteteig: For å bygge og drive et skisted i en dal som endret livet mitt totalt, flere ganger!

Irina Bjarøy: For mye moro i mange år.

Jørgen Brodtkorb: For å dra meg opp da jeg var lengst nede.

Røldals innbyggere: For å akseptere vår oppførsel i alle årene. Anne og Robert, Oddbjørn L, Gulleik, Victor, Dan, familien Rabbe og mange flere.  
Ågot Ekkje (Og Dag Sverre, Sjur Åge med familier): For at vi fikk låne Ekkje av dere. Vi låner gjerne en gang til.

Cato: For å åpne mitt syn på en verden hvor sentrum ikke er Oslo 3.

Olve Lie, Stian Bakken, Lars Bjelvin: For mer enn dere aner.

TONJE: For noen utrolige år, to perfekte barn, en svigerfamilie HELT utenom det vanlige, mange nye, gode venner og en lys fremtid.

Publisert
Kategorisert som Blogg

13 kommentarer

 1. Får nesten tårer i øynene. En hyggelig og fin liste, men når du nevner Fleicher, hvor er da Tryti og Ulvenæs?

 2. Du Stiga, du er kanskje så heldig at du ikke begynner å nærme deg voksen alder, men det å runde 30 er faktisk en ganske stor ting.. Man kan ikke lenger nekte for at man er voksen, og man setter ting kanskje litt mer i perspektiv

 3. Gratulere med fremdeles 29års dagen da =)og fordet om du runder 30 betyr da vel ikke at du må akseptere å være voksen? du har da alltid dine voksen roller og dine gutte roller.

 4. Grattis med Dagen i mårra Pelle,(vet ikke om jeg e på nett da, så eg sier det nå)
  -at jeg rakk lista di,HalleLuja!! :)
  Eg elske deg Pelle, og det veit du, du har vært min mentor i en ganske skummel periode av mitt liv, og du vil alltid bety mye for meg, uansett om du nå runner til å bli en gammel gris :) hehehe..Stå på pelle, du er en venn som jeg trenger for all framtid!!
  For si det på yo språket
  U`re the MAN!!

 5. Grattis med dagen Pellefanten!
  Jeg er stolt av å kunne bidra bittelitt til at du koser deg.

  Håper for all del du fikk en Blowjob-AlarmClock av Tonje så du fikk en god start på det nye 10-året!

 6. Gralla så mye med dagen!! Ikke for å pirke, men det var ikke Bratteteig-familien som startet og bygde Røldal skisenter. Håradalen skisenter var en stiftelse, startet av to av mine onkler. Rolf og Jan Bøen.. En grei opplysning til alle som lurer..

  Sjåas i pudderen

 7. Takk til deg og Pelle for å ha åpnet øynene mine for natur, skikjøring, telt og tur! Ikke minst åpnet du øynene mine for å digge å kjøre bil! Hehe! Lenge leve Corsa`n…Følte du utelot den i talen din!
  Håper dere får mange lykkelige år fremover! Ikke en dag vil bli lik for deg og Tonje! Ganske kult :)

Kommentarer er stengt.