Camping i stuen

Den siste uken har gått med til å pusseopp soverommet. Pelsteppet er fjernet å erstattet med eikeplanker. Vegger og tak er rullet over med maling. Resultatet? Toppers. Monter på Forus hadde en kul greie når vi skulle velge farge, den skulle stå i stil med noen detaljer på en gardin. De puttet gardinen inn i et eller annet og ut kom en malerboks på tre liter med rett farge. Sånn noenlunde hvertfall.Litt info til dere som var med å la gulvet; Den teksten som var trykket speilvendt i gulvet under teppet kom fra teppet. Om et par dager skal jeg til Nutec på Jåttå å kjøre livbåt igjen. Den gode KISS båten jeg omtalte tidligere. ikke noe er såm å være kaptein i Jåttåvågen to dager. OL er i gang å vi høster medaljer. Det er kipt å merke seg at skibalett ikke er med i år heller. Dette er jo en kjempe gren med tidligere gode noerske utøvere. Sikkert bare i en bølgedal.

Ha en fredelig dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.