GD

La oss gå tilbake én liten uke tilbake i tid …

Gammel DanskDet er torsdag. Helgen nærmer seg. Kroppen spiller ikke på lag. Halsen er grumsete, energien synker mot et nullnivå og temperaturen i panna kravler seg farlig oppover. Som alle andre dager skriker ringeklokka 07.00, det er morgen, og som så mange andre slike starter også denne litt for tidlig. Første mål for dagen er flasken på pulten produsert av De Danske Spritfabrikker. Skjelvende åpner jeg korken som faktisk er kork, og setter tuten mot mine tørre lepper. Et godt svelg og en kvalmende følelse senere forsvinner de fleste symtomene som har varslet om en kjip omgang med influensa. Den bitre drammen funker som fjell. Smilende angriper jeg dagen, vel vitende om at det snart er helg, og når det er helg drar gode venner til fjells for å nyte livet. Det er dét det handler om, tilværelsen som livsnyter.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

12 kommentarer

  1. eg har sandpapir i heila systemet og klare ikkje laga en einaste lyd uten at smertene står i kø i samtlige kroppsdeler. va nettopp oppe i barskapet og fant ei plastflaske GD som selvfølgelig va tømt nå som eg trengte an. men eg fant gin og har indian tonic oppi og eg tror at muligens kanskje det hjelpe litt.

  2. diddah, det er urtene i god kombinasjon med høy alkoholprosent som gjør underverker. Gin vil ikke gi samme virkning, men god bedring alikevel!

  3. Fernet er ikke noe tørstedrikk, men det funker bedre enn pennicelin mot grumskheter i systemet. Det har snødd litt i Røldal!! Schnakkes til helga

  4. Det er Fernet-år på Hordatun i år. Tar turen til regnet i St. Anton i helgen. Tar med en flaske strårom til disp i Røldal første helgen i mars…snx!

Kommentarer er stengt.