Skjera?

Walk the LineJoda, det skjer saker og ting i livene våre selv om oppdateringsfrekvensen ikke er så hyppig om dagen. I forrige uke klarte jeg å prioritere noen sosiale aktiviteter. Én kveld var jeg med et utvalg Daimfolk på filmen «Walk the Line» som beskrev livet til Johnny Cash på en givende måte. Forholdet mitt til denne trubaduren kunne kanskje vært bedre, men synes at filmen var en godbit. Den får 7 av 10 fra meg.

Onkl PKvelden etterpå var Knalle og meg så heldige å få gratisbilletter til OnklPs konsert på Kvarteret. Det ble slengt ut rimlinjer i hytt og gevær sammen med Nico D fra Ark Manifest. Sistnevnte imponerte betydelig mer enn hovedfiguren som virket sliten og lite inspirert. Det som var av publikummere bidro mer enn oss to på bakerste rad med hendene godt plassert i baklommene.

Spiegel med knust ruteOgså forrige uke avsluttet med helg. Fredags morgen fikk jeg telefon av Knalle som skulle låne Spiegel til Eikedalen at det hadde vært innbrudd i henne! Noen idioter hadde knust pasasjerruta, men ikke forsynt seg med noe som helst. Hjelm, to par staver, ryggskinne, stereoanlegg, CD-er og verdikort til ferjer lå pent på plass. De hadde ikke en gang åpnet CD-mappa! Kun knust ruta og ødelagt låsen til bagasjerommet. Etter å ha ringt rundt til ymse verksteder fant jeg til slutt Autohandel i Sandviken. Disse skulle skifte rute, og rydde bilen for 1600,-. Husker ikke helt hvem som var dyrest, men én aktør skulle ha 5500,- for samme jobben! Det er en drøy prisforskjell. Hvis noen har tips til hvordan jeg kan få fikset låsen for en billig krone og to hadde jeg satt pris på det.

Ping i parkDet endte med at jeg satt på med Jostein til dalen vi alle er så glad i. Få timer senere ble jeg møtt på Posthuset av Ping og Lille Spy, og plutselig stod det en Lovie i døra. Herlig. Vi hadde en hyggelig helg uten de helt store skigledene. På lørdag hadde Ping en session i Håradalens nye park, noe som gikk virkelig så bra. Kinkrailen ble fullført opptil flere ganger til fotografens store fornøyelse. Bra kjempa! Om kvelden var det baluba sammen med Fillibombomboys på Hordatun. Det er vel ikke tvil om at vi ønsker dem hjertelig velkommen tilbake til apres-skien!

Ellers?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.