Far lukter svidd.

I dag er Weberen varm. Grillsessongen er igang. Det er mangen artige kurs nå om dagen. Forrige uke gikk jeg sjøsjuk fra Jåttåvågen to dager. I morgen er det strekkode kurs. Jepp, nå skal jeg lære å bruke den greien du gjerne ser bak kassene på Samvirkelaget eller andre lokalbutikker. Soverommet som ble byttet golv på er nå ferdig. Satte sammen en garderobeseksjon fra IKEA. Jeg og Peder brukte syv timer på det, uten alkohol så kunne tøyse med brukerrettleiinga. Glad jeg hadde lånt en elektrisk skurumaskin til den jobben.
Powerbooken min sliter om dagen. Superdriven har levert inn tøfflene, det samme har den optiske driveren min. Mac mekanikeren kunne fortelle om et prisoverslag nærmere ny maskin. Optisk driver samt hovedkort måtte kanskje byttes. Ti lapper nevnte mannen. Håper forbrukerkjøpsloven står meg bi her. Dette er tydligvis en feil som har vært fra dag en.

Ha en solskinnsdag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

3 kommentarer

Kommentarer er stengt.