In the line of duty

Rett etter jeg hadde inntatt en nydelig laksemiddag, ringte telefonen. Det var en jente som pressenterte seg som Ann Kristin eller noe i den duren. Hun ville gjerne snakke med snuseren i husstanden. ????, joda det var meg det. Det det hele bunnet ut i var at jeg neste torsdag skal møte en gjeng med snusere for å diskutere snus. Kanskje får jeg prøve noen nye snuser? Det som er sikkert, er at jeg får 500 spenn og litt mat for å sitte ned i to timer og diskutere snus.. Hva skjer i verden? Skulle jeg fått en dollar for hver gang jeg snakket om snus, «I’d have a mountain of money pilled up to my chin»
Og da er det tid for dagens lille trivia: Hvilken sang er strofen ovenfor hentet fra, og hvem synger?

Ha en neddynket aften.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.