Udugelig personell

For en ukes tid siden var jeg ute å kjørte taxi. Det hele startet om morgenen. Jeg hadde booket taxi til 0715. Litt hektisk om morgenen å jeg var fire minutter etter skjema. Mannen bak rattet var sur som bare det. Han kunne fortelle meg at jeg hadde brukt 15 minutter av tiden hans. Noe jeg syntes var rart siden min klokke var fire minutt etter booket tidspunkt. Noe jeg fortalte han. Dette ble det ikke lagt vekt på. Hørte om denne grusomme oppførselen min i fire- fem minutt av en 10 minutters tur. Greit nok det. Neste gang er det bare å bestille av et konkurerende selskap. Noe jeg også gjorde. Da jeg skulle hjem igjen fortalte jeg om denne episoden til personen som kjørte. Et kvinne menneske. Hun lurte på hvilken hudfarge den taximannen som var sur hadde. Hva i alle dager har det med saken å gjøre?

Jeg kunne fortelle at det var en hvit mann. Dette var i de dager da karikaturtegner saken var mye i media. Damen i taxien sa at den sure mannen sikkert bare hadde en dårlig dag. Lurer på hva hun hadde fortalt om jeg sa det var en farget persom som var uhøffelig med meg. Det hele virket litt femmendfientlig.

Det er mye snodig i taxinæringen.

Tok blodprøve før jeg dro på jobb. Sykepleieren skulle ha to glass med blod. Det første gikk fint å fylle, det andre gikk det værre med. Nål-føreren klarte å dra den ut av armen min uten at hun merket det. Det som var noe ubehagelig for meg var at hun skulle prøve å lirke den inn igjen som om ikke noe hadde skjedd. Det er ikke særlig god følelse.

Ha en smertefri dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

6 kommentarer

  1. Det er ofte en grunn til at noen kjører taxi (eller lastebil;) i steden for å være rakettforskere.

  2. Jeg bryr meg, og det er digg å slippe alt maset og de usakelige innleggene. Det er bedre at det er litt stille og rolig enn at det ser ut som om det er untakstilstand her inne.

Kommentarer er stengt.