Ny bil?

Jeg har tittet på ny bil en stund, men det er jo tilnærmet umulig å finne noe som kan måle seg med Kermit. Har vurdert en disel-golf, men den ble litt dyr. Har vurdert en Yaris, men den har speedometeret helt feil plassert. Det er ikke lett for en kresen fyr som meg. Jeg vil jo ha noe som likner på Kermit og allerhelst litt sprekere..
Hva blir så løsningen? Joda, en «ny» Kermit :-D I morgen kommer det en mekaniker fra Drammen (Heia Drammen) og tar en liten overhalning. Denne lille overhalningen er jo ikke gratis, men forandringen er betydelig. Fra 100 til 117 hk for 6500,- må man ha råd til.. Det er ikke tvil om at 17 hester ekstra vil merkes på en 780 kilo tung bil. Nå gleder jeg meg. Jeg regner dette som en bursdagspressang til meg og Kermit iom at jeg har bursdag hver dag og jeg ikke vet sikkert hvilken dag Kermit er født.

Spørsmåler er; Begynner vi begge å komme i midtlivskrise?

Ha en sprek dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

11 kommentarer

  1. Ikke stop med chippen eller hva det nå er du gjør.
    Dra på med full race/trackday oppgradering så snakker vi!

  2. Svaret på spørsmålet ditt er klart nei, men hvor blir du av i helgene? Du gikk glipp av skikrosskonkurranse i helgen!

  3. Jeg var på Hovden. Kommer det sne, kommer jeg..
    Skubi: Kanskje det vanker et effekt anlegg også. Da snakker vi plutselig 125 hk

  4. Faen^2 Chippen i Kermit var litt rar, og måtte bestilles fra Sverige. Med andre ord: Ingen ny bil i dag :-( Men mannen skulle ringe meg når han hadde fått chippen :-)

  5. Han må gå seg til litt, men, ja, det merkes. Spessielt i 5 gir. Han trekker mye bedre. Gleder meg til å få prøvd ham på langtur :-)

Kommentarer er stengt.