Maracaibo

Denne uken har jeg slikket sol i på Grand Canaria. Her har snitt tempen den siste uken ligget på 27 grader vil jeg tippe. Det var utrolig høy Speedo faktor her. Ligger vi forran eller etter trenden her på bjerget? Jeg sverget til shortsen min jeg. Kunne i forrige uke lese at det siden nyttår hadde kystvakten plukket opp 4000 afrikanere på Grand Canaria kysten. Dette var båtflyktninger. De lokale fiskerne hadde fått 1400 afrikanere i garn og ulike fiskeredskaper. Altså hadde noen av de blitt kleine på turen over. Det var også beslaglagt 10 tonn kokain på disse månedene. Det snodige var at selv om disse afrikanerne ble fremstillt som fattige og at de kom fra dårlige kår kunne jeg se de på dagen labbende rundt på markedet med armene fulle av de mest eksklusive klokkene du kan tenke deg. De solgte de til fordelaktige priser. Det er ikke vanskelig å skjønne at afrikanerne er vennlige mennesker. Jeg snakket med noen av disse klokke selgerne, de kunne fortelle at jeg som var vennen deres skulle få kjøpe disse klokkne veldig billig. Tenk det da, jeg kjendte de jo ikke og de så allerede på meg som en venn. Et fantastisk folkeslag. De flotteste Rolex klokkene hadde en utropspris på 100 euro. Et røverkjøp. Det som slo meg etter at jeg hadde fått kjenne på disse nydelige klokkene var at afrikaneren sikkert produserte de med en teknologi som ligger langt forran de sveitsiske klokkeprodusentene. Klokkene var mye lettere enn de vi kjenner fra hjemmlige strøk.
Det var en utrolig rikdom å spore på Grand Canaria. De hadde 24 karat gull på trommel. Det var mulig å kjøpe gull i metervis. Dette var også mulig for sølv og perle kjeder også.
TV3 sender noe som heter Sydenfeber på søndagene, i dag var de som omtales her på det markedet jeg skriver om. Sydenfeber er nærmest som en dokumentar å regne. Det var mangen figurer du normalt kun ser karikaturen av i bladet Pondus av Øverli. Noen skikkelig svære troll som fikk solstolene til å se meget små ut. Ellers var det et rikt dueliv på Grand Canaria. Tror det var Kanarifugler som fløy rundt der. Blir nok litt ekstra når fugleinfluensaen kommer dit regner jeg med.
Noah og Siri var der en uke før jeg kom ned. slikket sol og er klare for jage påskeharen i Røldal. Jeg skal være på jobb.

Ha en slitrende dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

2 kommentarer

  1. Jeg har en superlett og eklusiv Citizen klokke som er kjøpt på gatea i Buenos Aires. Mye behageligere med lett og moderne gull en det gammeldagse og tunge.

Kommentarer er stengt.