«Down, R, Up, L, Y, B»

Pulsen stiger, «Difficulty level 7» og siste bossen, M.Bison er min siste hindring før jeg får muligheten til å skrive 3 Bokstaver og trone høyest på High Score’en. Etter mye klabb og babb står begge til slutt med minimalt med liv, i det øyeblikk mens svetten renner av konsollen, er mine fingre akkuratt der de skal være.. «Fram, Ned, Fram, Punch»……. «Shoooryuken!!!!»
Må si at det raver stor nostalgi når jeg igjen sitter med gamle Snes’en, som hadde sitt første inntog i livet mitt i 1992. Flott at man enda finner spill på Qxl, neste på lista blir vel Mario Cart.
Sånn ellers, life goes on, eksamens tider starter om akkuratt 1 mnd, hvor 5 stk skal avlegges. Helgene har blitt roet drastisk ned etter inngått avtale med Mikki ang. vannvogna frem til 1.juni, bare en fornøyelse.. Ellers en helt grei påske, Texas Holdem, fjellet og relax.. (more to follow… lover å bli mer aktiv på kaskjer!) peace.. !

Publisert
Kategorisert som Blogg

2 kommentarer

  1. Kult å høre fra deg, har jo ikke sett deg i dalen i hele vinter. Du som skulle kjøre så mye denne sesongen! Uansett, send inn litt info til profilen din, den er litt for minimalistisk nå. Lykke til med hvit måned og eksamener!

Kommentarer er stengt.