Maktesløshet

Plutselig begynner folk å løpe rundt omkring. Amulansen er på vei hører jeg noen si. 5 minutter etter er det fult av ambulansepersonell her. Her er da altså på jobben.
En kollega har fått hjertestans mens han satt på do. I luftlinje er det ca 3 meter fra der han satt til der jeg nå sitter. Stein daud. Det var konklusjonen etter at ambulansemenneskene hadde prøvd å få liv i ham i 20 minutter.
Hva hadde jeg gjort hvis det var jeg som fant ham. Hadde jeg klart å holde hodet kaldt? Ville jeg klart å bruke det jeg lærte av førstehjelp i millitæret for over 10 år siden? Jeg vet ikke svaretene, og jeg håper jeg aldri finner dem. Akkurat nå føler jeg meg ganske hjelpesløs og tom.
Kim, som den avdøde het, var en muter og blid danske. Han var noe overvektig og gikk på hjertemedisin, så det var ikke akkurat lyn fra blå himmel, men likevel.. Det er litt rart når sånn skjer.

Ha en dag fortsatt.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. For å si det sånn, så er det ikke akkurat hæla i taket og tenna i tapeten her på jobben for tiden. Livet går videre, om ikke akkurat i toppfart..

Kommentarer er stengt.