Dagens merkelige spørsmål

Pære med glidelÃ¥sDet er ikke så mye klær jeg har, men noe er det jo som befinner seg i klesskapet. Plaggene varierer i farger, former, kvaliteter og merker. Men, det er ikke bare det som varierer. Den ene buksa, en grå og gammel fløyelsbukse, er litt spesiell. Det har seg slik at jeg alltid, og da mener jeg alltid uten unntak, glemmer å lukke smekken etter endt dobesøk. Glidelåsen er av metallkvalitet, som jeg misliker sterkt, men det har jeg også andre bukser med. Svaret på dette finurlige spørsmål kan nok tvilsomt googles, og jeg vet det ikke selv. Jeg kan ikke se én eneste grunn til at dette fenomenet skal forekomme. Så, kom med forslag!

Hvorfor glemmer jeg å lukke smekken på én spesiell bukse?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

14 kommentarer

 1. Lett, jeg har bukser med både knapper og glidelås. Bytter jeg disse om blir det kaos. Glidelåsbuksen tar man ofte igjen knappen før selve glidelåsen dras opp. Har en da brukt knappebukse over lengre tid vil det være et tegn på at en er ferdig med sine gjøremål der nede når siste knapp er knappet og du glemmer glidelåsen.

 2. Jeg har også en slik bukse, men begynner å mistenke at smekken glir opp av seg selv. Kanskje det er svaret?

 3. nei eg tror d er for bokså er så comfetabel. at du tror d er ein joggeboksa, eller pikkebokse som d populært blir kalt på lura;)

 4. Ellår så e bokså så tight akkorat rondt der som glidelåsen e at selve glidelåsen forsvinne å blir usynlige bag någe av det andra stoffe, å derfor registrere du ikkje at ann e der når du har knapt knappen.

 5. hjelp t aa holde smekken igjenn: point den dingsen ned over naar du er ferdig med aa dra den opp. det «laaser» dingsen paa plass!ps. hva heter dingsen?

 6. Likte forklaringen til O.K. mmen jeg tror også at det kan være noe psykisk. Kanskje du som liten festet forhuden i glidelåsen? Smerten sitter fremdeles i ryggraden. Derfor «tvinger» underbevistheten din deg til å glemme å trekke den opp.

 7. Jeg misstenker den ene buksa for å være partybuksa. Antagelig har det sammenheng med at du altid drikker øl når du har på denne buksa og at du derfor må ofte på do og har nedsatt hukommelse :-)

 8. eller fordi at på alle de andre buksene dine er det knappesmekk eller så er det ikke smekk i det hele tatt vel.

 9. Jeg har en bukse som jeg ALDRI glemmer smekken på. Det er fordi knappen har falt av, så den havner rett rundt anklene dersom jeg ikke lukker igjen med en gang.
  Andres: Kanskje du rett og slett bør fjerne knappen på den aktuelle buksa? Skjules lett med et belte.

 10. Hehe, mange gode forslag. Jeg kan avkrefte at buksa er partybukse. Jeg og andre bukser med samme type glidelås uten at fenomenet forekommer på disse. Likte Cappel sitt forslag.

 11. e det utenkeligt at du bler smålig opphissa av stoffet i bokså og at benneren åpne pølsebuå?

Kommentarer er stengt.