Den store Sommerøltesten

Torsdag morgen dro avdelingen (8 personer) på villmarkstur. Det ble Teambuilding-aktiviteter, kanopadling, vindrikking og lavosoving. Et kjempebra opplegg. Mens jeg var i villmarken ringte bruttern og fortalte at jeg var blitt onkel igjen. Hurra!
Fredag dro vi tilbake fra villmarken og kom svette og bålluktende tibake på jobb :-) Etter jobb dro jeg opp på rikshospitalet for å ta det nye tilskuddet til familien i øyesyn. En nydelig liten jent’unge. Hun har ikke fått noe navn enda, men Kristin og jeg ble enige om at Kristin var et bra alternativ. Kvelden ble sen og jeg tuslet hjem fra nachspiel i 11-12 draget.
Lørdag var det møte i ølklubben Pondus. Vi skulle ha en prøvesmaking av årets sommerøl. Tuborg sommerøl kom på en klar sisteplass. Den smakte knapt øl. Vinneren ble Ringnes Sommerøl. Den var lett å drikke og hadde et inslag av hvete i smaken. Sehr gut!
Søndag hadde jeg min første tur til stranden i sommer. Det ble ikke bading i sjøen, men Caroline og jeg storkoste oss i sola.

Ha en sommerfull dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

11 kommentarer

  1. Noen som har testa Ringnes Skjærgårdspils iår? Skjedd noe nytt? Vurderer den i morgen kveld:)

  2. Stranda var svært bra. Lå i bare shorts og slikka sol :-) Skjærgårdspilsen var også med i testen. Den konkurerte med Hansa om 2. plassen, men måtte se seg slått. Det var den ølen i testen med mest ølsmak, men iom at det var en sommerøltest kom den ikke helt til topp. Skjærgårdspilsen skifter ikke smak fra år til år.

Kommentarer er stengt.