Litt av hvert

Tomas Olsson savnet

Tomas OlssonDe siste ukene har jeg fulgt ivrig med på verdens første forsøk på å kjøre ned nordsiden av verdens høyeste fjell, Mount Everest, på ski. Tormod Granheim og Tomas Olsson har planlagt turen i flere år, og tirsdag 16. mai var dagen de satte utfor den eksponerte siden. Det gikk dessverre galt. Tomas knakk først skien, og da han senere skulle rappellere ned et klippebånd løsnet festene i snøen, og han falt ut av syne. Historien kan leses på friflyt.no.

Tre dager etter ulykken prøver Tormod fortsatt å organisere en leteaksjon, men mangler pengemidler for å få inn et helikopter i letingen. Fri Flyt har opprettet et eget fond for å bidra til leteaksjonen. Jeg anbefaler alle til å hjelpe!

Rygg

I dag fikk jeg bekreftet at jeg skal legges inn på Stavanger Universitetssjukehus den 20. juni. Her skal jeg være et par dager for å fjerne metallet jeg har i ryggen. Så skal jeg har et par-tre-fire ukers rehabilitering, før jeg forhåpentligvis er 110 %, og igjen kan bruke kroppen for full maskin. Dette betyr at det ikke blir Roskilde på meg i år heller. Faktisk så har jeg svært lite planer for sommeren utenom tur på Hurtigruta med mor. Det blir mye jobbing og trening. Sannsynligheten for at jeg blir å finne på Stryn eller Fonna er også svært liten.

Fremtid

Det er også bestemt at jeg blir i byen mellom de syv fjell til høsten òg. Hvertfall et semester til. Hvor jeg skal bo er ikke helt fastslått, men det ser ut som om det blir her, eller i etasjen over. Alt kommer ann på husleien som kanskje skal stige.

Sony-gutten

Sony Ericsson W810iTil Tommys store fornøyelse har jeg blitt en Sony-gutt. Var så ufattelig heldig å motta en Sony Ericsson W810i. Etter å ha brukt alt for mange timer med å få overført data fra min gamle 5140 begynner jeg så smått og venne meg til overgangen. Aldri mer en telefon uten blåtann! Telefonen har innebygget Walkman, som resulterte i at jeg i dag solgte iPoden min. Herlig med én enhet mindre. Fordelene og bakdelene står i kø, men jeg skal med hånden på hjertet si at jeg tror jeg kan bli fornøyd. Det spørs bare hvor lenge den varer, den er trolig ikke produsert for å vare i alt for mange år.

Sommerjobb?

Er du interessert i sport og friluftsliv? Er du ansvarsbevisst og kin på deltids sommer- og høstjobb? Platou Sport på Madla og Sandnes (?) trenger folk. Ring meg gjerne, så kan jeg legge inn en anbefaling.

Kino

Forleden dag så jeg den fantastiske norske filmen Slipp Jimmy Fri. Kan ikke annet enn å bøye meg i støve og sende ut sterke anbefalinger til alle mine lesere. Jeg krysser fingre og tær for at den får en oppfølger med tittelen «Hold Brillan – Filmen».

Skole

Ja, jeg går på skole. Veldig liksom. De siste månedene har vært superhektiske med tre semesteroppgaver, og nå er det værste eksamensmaset over meg. 4 jævler skal jeg gjennom, og jeg skal være sjeleglad hvis jeg fikser alle og enhver. Drittlei dritten!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

11 kommentarer

  1. Hvordan i allverden klarte du å motta denne svindyre telefonen??? Regner med at du somvanlig ikke har betelt 5øre for den…..
    Jeg er forøvrig glad for at du lot være å fortelle om denne «snøballkastingen», det hadde jo litt et pinlig kapittel;)

  2. Betalte ikke for den nei :) Sony Ericsson sponser RFC. Snøballkastingen var egentlig ikke en lang og god historie. Jeg var på løpetur i byfjellene da jeg fant et lite parti snø som jeg klarte å lage snøball av. Kult då. Hvordan går det?

  3. Det går helt greit… har hatt betennelse i mandlene jeg fjernet ifjor denne uken. Og dermed også hode fullt av snørr. Men det går framover med ryggen og så vant vi Championsleague så det er jo bra! Håper fjerningen av skrapjernet går smertefritt for din del!

  4. hei paa deg. komme til gamlelandet 30 juni tror eg. skal vi finna paa noe moro daa elle? du kan jo bare komma paa rehab paa naa, e jo nesten kavlifisert til aa driva med saant no=)

  5. selfoelgelig kan du komma skubz=) blir vel heller skuffa hvis du ikkje gjoer det…=)

Kommentarer er stengt.