Filmorama

Den brysomme mannenDet har blitt litt film på meg i det siste. Sist ut var den norske produksjonen «Den Brysomme Mannen». Svært så interessant! Vil ikke si for mye, men håper at flere nysgjerrige hoder tar turen til kinosalen for å få med seg dette stykket. Utrolig vanskelig å karaktersette, men havner høyt. 7-er?

På fredag fikk jeg med meg premieren til The Da Vinci Code. Opplevde en spennende film som virkelig hopper etter Wirkola. Den var litt forhastet, men fikk meg seg utrolig mye fra boken. Nøler ikke med å anbefale denne heller. Atter en 7-er.

God natt!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

8 kommentarer

  1. Hva er egentlig greia med å bruke «’er istedet for «‘er? Og hvordan lager man « uten å bruke copy/paste fra et annet sted?

  2. Nerder so diskutere datacrap ……….
    Kaskjer ==???????
    Det e Zahl det… me ler hahaha ….

  3. Leste det klisjefyllte makkverket «Engler og demoner» forrige uke. Vet ikke om jeg gidder å begynne på Da Vinci… Bør man lese boka for å se filmen?

  4. Her lest begge selv, og Engler og Demoner er ikke i samme liga som Da VinciKoden. Hvis DVC er en 50 caliber, er E&D en skarve 22 med vått krutt..

  5. Engler og Demoner er mye røffere. Tenk dere alle de drapene på film, DET blir tøft det!!!

Kommentarer er stengt.