Sprett

Himmelspretten er over oss, og skolenarkomane Hiawatha har nok å gjøre. Mens «alle» mine venner pumper pudder på Stryn etter en fuktig Folvenkveld sitter jeg her med dunet i tapeten. De har nok forresten ikke stått opp enda.

Den mest fortellelsesverdige historien fra denne uka er at jeg på tirsdag krasjet i svømmehallen. En gammel mann glemte å bytte side etter vending, og vi kom mot hverandre i supersoniske hastigheter. Resultatet ble blodig, og jeg måtte kalle det en dag. Ta det med ro, alle venner og bekjente, jeg får nok ingen varige mén.

Cato LægreidEllers mistenker jeg Preben for å fylle år i dag. Grattis! Du er vel på Stryn og bedriver aktiviteter oss byrotter ikke ønsker å tenke på. Håper du får en trivelig dag!

Håper alle får en fin sprett!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

8 kommentarer

 1. Ca2, nå begynne du å bli gammel, ta deg sammen nå!
  (å gud, åsså var det min å denna humoren da, har aldri forstått slikt)
  Men Gratulere, halveis til 50 er slett ikke verst :)

 2. takker og bukker…..Champagnen står passlig nedkjølt og vente på å bobla over..:)
  Eppi: du skal vær klar over at eg e bare 12,5 år x2….det vil si, det e lenge igjen til halveis 60 og 70, får å ikke snakka om kor lenge det e til eg blir halveis til 80, men om eg blir halveis til 100, har eg desverre liten tru på… Skeptisk :) hehehe…
  Enjoy people..I know I will;)

 3. Hehe, i ditt tilfelle passe egentlig 12.5×2 ganske bra ;)
  Er godt å kunne være en unge hele livet :D Skål og kos deg i kveld!

Kommentarer er stengt.