Tendinitt

Anders på kontoretHer sitter jeg altså, på kontoret mitt. Vi snakker fredag, og NRS pumper ut av høyttalerne mine. Selv om jeg selvfølgelig har hvit måned har jeg funnet meg et lite glass whisky som kommer helt fra Dubai. Såpass fortjener jeg. Livet mitt består kun av skole, trening, jobb og mat – i tilfeldig rekkefølge. Skolen går, men det blir ikke noe repetisjon av fjorårets semester. Jeg tar 45 studiepoeng, noe som i utgangspunktet er alt, alt for mye for seinlærte Anders. Men, jeg har jobbet jevnt, så det kan se ut som det smyger. Blir ufattelig glad hvis jeg fikser biffen. Det går sakte på jobb. Vi jobber litt usynkronisert grunnet dette skolestyret, og jeg ser faktisk frem til å jobbe mer dedikert i sommer. Har mye planer!

Har veldig gode treningsuker. Kjører et program fra Tech Nutrition som heter «Release Your Potensial». Programmet gir god fremgang, men jeg har uheldigvis pådratt meg en senebetennelse i høyre underarm. Dette resulterte at jeg i dag måtte bryte. Fasiken. Var så godt i gang nå. Er ikke sikker på om tendinitten er et resultat av ivrig musbruk, eller om det er grunnet overtrening. Stoler veldig på kroppen min, så jeg satser på at den får syllelsatt så mange hvite blodlegemer som mulig, og knertet dritten. Foruten gymmen blir det fine turer i byfjellene. I går var William, Andreas og meg på en finfin tur til Kvitebjørnen, et fjell jeg ikke tidligere har besøkt. Superdigg å bruke én time fra bykjernen til en skikkelig naturopplevelse.

Ellers stoker jeg veldig på sykling i sommer. For en symbolsk sum fikk jeg arvet to sykler av Stian som skal brukes flittig. Stisykling er hett for tiden, og gleder meg som fann til å trø rundt i Stavanger og omegns natur. Siste nummer av Fri Flyt styrket forventningene med mange hakk.

Det var mitt liv. Enn ditt?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

8 kommentarer

  1. Hehe, måtte le litt av Lovie sin kommentar.

    Skulle bare si at jeg er imponert over at du tar deg tid til å skrive her på kaskjer i en så busy periode. Jeg koser meg med å endelig kunne lese litt innlegg igjen her! Fortsett i samme stil, det er nok mange som setter pris på det.

  2. Blir det stisyklist av deg? what? så utrolig kult!!!! Husk dette: Drammen is the new loud (var hvertfall det i fjor eller året før). Uansett så må du ta deg en tur hit utpå sensommeren så skal jeg vise deg stier som er så bra at det nesten gjør vondt.

  3. Du kan jo så vidt gå! Men kult å høre. Da kan det være at jeg legger en tigertur inn i sommerplanene mine.

  4. Spise du saann der moel fra technutrition? Ka gaar programmet ut paa? Kan ikkje lasta ner 15mb her i Brasil.

  5. Neida, spiser bare vanlig sunn og næringsrik mat. Programmet går ut på at du trener alle de store muskelgruppene tre ganger i uken. Øker vekt for hver gang, men går ned i antall repetisjoner.

Kommentarer er stengt.