Innerlommer

Tom lommeNår eksamenslesningen burde være i fokus er det ofte at tankene begynner å fly i andre retninger enn de burde. Her forleden dag satt jeg å tenkte på alle buksene jeg har klart å slitt ut i løpet av et kvart århundre. Det som slo meg var at det er sjelden og aldri at innerlommene blir slitt. I verste fall kommer det noen småhull som gjør at man kanskje bør unngå å fylle lommene med 50-øringer. Innerlommene gjennomgår en ganske heftig kamp med nøkler, kortholdere, mynter, kniver, verktøy og generelt lommerusk. Hvorfor slites de aldri ut? Tenk hvis alle bukser var laget av innerlommer? Da hadde ikke bukseprodusentene blitt rike. Det får meg til å tenke på Kristoffer Schaus teori om at vi burde være laget av albuer – så hadde vi aldri merket smerte.
Når forsvinner forresten 50-øringene?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

7 kommentarer

  1. Jeg husker èn bukse jeg har hatt hvor det ble hull nede i selve stoffet i lommen. På den andre siden, så har sømmen oppe ved lommeåpningen blitt slitt ned og skapt et hull på siden av «superstoffet» på flere bukser. Slike hull er irriterende. I hvert fall i fylla.

    En teori kan jo være at sømmen i lommene er på innsiden, og der sømmen er, er det mest slitasje?

    Femtiøringene forsvinner rundt 2015.

  2. Jeg tror ikke 50 øringen overlever dette tiåret. Og er det riktig å kalle lommene for innerlommer? Innerlommer er lommer på innsiden av bla. jakker. Jeg tror lommene har liten slitasje fordi de er i et fleksibelt og mykt stoff. Jeg har en bobullsbukse (nesten samme stoff som lommene)og disse har ikke samme grad av slitasje som noen av Olabuksene mine.

  3. Jeg har en innerlomme i Fjällrävenbuksa mi. Det er en påsydd lomme med glidelås på innsiden av bukselinningen. Det er den eneste bukseinnerlommen jeg vet om.

  4. Hva med de små bommullslommene som fantes på innsiden av de gamle adidas shortsene, er det en innerlomme? Hva skulle den egentlig brukes til? 50-øringer?

  5. Vel, de lomme forsvant vel omtrent samtidig med 10-øringene? så de var vel laget til det. Gud vet hvilke lommer de fjerner når 50-øringene forsvinner =)

Kommentarer er stengt.