Slår et slag for Volkswagen

På jobben har vi en liten firmabil, en VW Caddy. Det er kanskje tidenes kjipeste bil, men den går fra A til B og tilbake igjen. Vår eminente løypekjører Olav var på vei til B da han (og Caddyen) ble benyttet som «golfball» av en lastebil uten bremser. Resultatet av lastebilens perfekte treff var at Caddyen måtte inn på en lengre rekonvalesens i Notodden. Autosenteret var så vennlige å låne oss en Golf Plus, og sjelden eller aldri har jeg hatt lavere forventninger til kjøreegenskaper og fremkommelighet. Overraskelsen var derfor stor da Golfen viste seg som en bakkeklatrer av klasse, den tok seg uproblematisk opp grusveier med 25 graders helning. Moralen i historien er: Trenger du en bil som klatrer bra, men kjører som en båt på landevei og ser ut som en herpa Golf, se på Golf Plus. Som en ekstra bonus er det så høyt under taket i bilen at hvis du er «mann med hatt», så slipper du å ta av hatten mens du kjører…

Ellers har Vetle rundet tre år (hvor stort må egentlig et tall være før man bruker nummer istedenfor bokstaver?), isen på vannet har gått, og skiføret byttes gradvis ut med sykkelføre. Vi klarte også å bo en natt i Kardemomme by, gøy for store og små. Hjemme har jeg en søppelsekk full av kamelhår, men det er en annen historie… God Helg!

Publisert
Kategorisert som Blogg

11 kommentarer

  1. Ja, hva med body til fluer. Fluebinding altså. Eller du kan kare det og lage et fint stykke tøy du kan iføre deg. Et er vel kun fantasien som setter grenser når en har en sekk med dette godstoffet på lur.

  2. Hvis du skal lage noe av kamelhårene bør du nesten dokumentere prosessene et sted. Jeg er interessert i å se hvordan resultatet av dette blir…

Kommentarer er stengt.