Zombie

Nei, jeg snakker ikke om The Cranberries’ fantastiske slager fra begynnelsen av 90-tallet. Jeg snakker om min tilværelse som student nå i eksamensperioden. Identitetsløs vandrer jeg rundt med hodet fullt av systemer og metodologier. Det er ikke Anders vi snakker om, men én substansløs fjott som gjør en hard innsats i å bryte ned sine egne sosiale ferdigheter. Om én uke er det over. Da kan jeg gradvis begynne arbeidet med å innhente meg som en eplekjekk bajas, populært kalt Trashie. Det blir en tøff jobb, men jeg har klart det før, og vil fikse det igjen. Arbeidet har jeg anslått til å ta én uke – én uke på båt. Avklimatisering kalles det. Her skal jeg ta en godt dypdykk inn i meg selv, og hente ut den jeg er, og det jeg står for. Det vil si at når jeg setter meg i Spiegel den lørdag 17. juni, og gir gass retning gamlebyen, så forventer jeg at dere står klar med en oppfrisker av en velkomstdrikk. Sommeren må festes inn!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

  1. Går rykter om at Absinth er på vei til landet om noen uker !! Den kan nok sitta så ei kula….ja….

Kommentarer er stengt.