Svar på tiltale

Det begynner å bli en stund siden jeg sist posta et fornuftig innlegg, så nå som Anders ga meg et spark i ræva, tenkte jeg at det var på tide..
Først, litt om jobben. Etter en stund med litt misnøye, går alt så meget bedre. Jeg har fått fler og mer interessante arbeidsoppgaver. Jeg trives i bunn og grunn mye bedre enn jeg gjore rundt påsketider. Da var det faktisk ikke så langt fra at jeg leverte inn en oppsigelse. Det er jeg veldig glad jeg ikke gjorde.
Når det gjelder Caroline, så er hun en søt jente på 25 vintre, og hvis noen spør, så vil jeg antagelig svare at, ja, vi er nok kjærester :-) Hun er født og oppvokst i Oslo, så drømmen min om å finne en ekte bygdejente er satt litt på hold. (Sylvia, du er ikke glemt)
Sommerturnéen er egentlig ikke planlagt i detalj. Jeg tror St. Hans skal feires på Tjøme. Derfra hadde jeg tenkt meg en tur til Hovden, men det kommer an på om Pelle & co er der eller ikke. Så kanskje jeg tar turen til Røldal, så kanskje en liten tur til Odda før turen går til Ustaoset og tilslutt tilbake til Tigerstaden. Litt avhengig av hvor innholdsrik turen blir, så kommer det nok en Pings Sommertuné 2006. (den der har ikke rimt siden 2003).

Ha en bereist dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

10 kommentarer

  1. Gratulerer!!! Endelig – begynte nesten å lure litt på om ja … og synes absolutt du bør knekke innom Stavanger-området en tur i sommer.

  2. saa kjekt ping!! gratulerer saa mye. hvis turneen din gaar saann rundt de to foerste ukene av juli saa maa du bare komme innom aa sjekke ut blomstringen i hardanger=)

  3. Carina: Turnéen går siste uke i Juni. Det har kanskje blitt foorandring i planene. Kanskje det blir tur innom «Vanger’n» også. Men Odda er så og si bankers :-)

Kommentarer er stengt.