Ut i naturen-fest

Bgn01.Nj.FloSkmkrdkt04.jpgOm ikke alt for mange timer har jeg avlagt siste eksamen. Som jeg nevnte tidligere blir det sosialt samvær ut i naturen. Det blir speiding, grilling, hygge, gitarspilling og seriøs ølpøsing ut i de sene nattetimer. Det er meldt nydelig vær i Bergen i morgen, med 15 grader og oppover. Alle som har mulighet bør stille opp utenfor bunnstasjonen til Fløibanen kl. 18.00. Vi blir ca. 10-15 stykk. Ta med litt varme klær, engangsgrill, grillmat, håndkle og speiderinnstinkt. Det ser ut som om stemningen tilsier at vi går opp. Gleder meg skikkelig!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

  1. Det er så utroooooolig demotiverende å gå opp når man kan ta heis;)!!!!!!!!
    Hvordan overtalte du folka til det? Ha kul då anyway!

Kommentarer er stengt.