Nordsjørittet

Har i dag gjennomført Nordsjørittet. Her er noen tall fra mitt løp.
Distanse sykklet 8,3 mil
Sluttid ble 04:55:59
Gjennomsnittlig hjertefrekvens 150
Kalorier lagt igjen på veien 3780
Fett lagt igjen på veien 30 %
Jeg kom på 993. plass
Antall som fullførte 1833
Dette er det lengste jeg har sykklet noen sinne. Det er også det tyngste jeg har vært borti på lenge. Kneet sviktet ved Klepp. Herifra brukte jeg 70 min. Disse var lange. I perioder måtte jeg av sykkelen for å gå litt, det ble gått en del. Både pga løypens utforming og undertegnedes formkurve. Når jeg labber rundt hjemme nå så funker ikke kneet, trappegang på normalt vis er ikke aktuellt. Oppladningen har bestått i diplomoppgave skriving. Blir ikke veldig sporty av det. Hadde med ulike energi givende preparat på turen, deriblandt en gele som skulle gi meg en opptur i en vanskelig situasjon. Den smakte så dårlig. Brakk meg hver gang jeg prøvde. Men ned gikk store deler av den.
Det ble en øl på Gamlaværket i Sandnes før jeg dro utmattet hjem.

Ha en smertefri kveld folkens.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

7 kommentarer

 1. Hei O.K! Nå har jeg mange spørsmål. 1. Syklet dere i Nordsjøen? Sikkert ikke…. . Forbrant du 30% av fettprosenten din? Isåfall imponerende…. 3. Tiden var vel ikke kjempeimponerende men nå aner ikke jeg hvaslags ritt dette var. Hvis det går i Nordsjøen kan jeg forstå at det er tungt pga. molekyltettheten i vannet. Tror jeg syklet 160km en gang i tiden på under 4ogenhalv men det var på asfalt…. 4. Kom kneproblemene kun av syklingen? Hvis den gjorde det så har du nok fatt tendinitt i patellar senen eller betennelse i slimposen i kneet. Betennelsesdempende er fint. God bedring!

 2. Imponerende. Dette er en strekning med motvind uansett hvilken vei du skal, så det er lett å forstå at det går litt sakte. Knekker innom gamlebyen iført dresskostymet på onsdag, er du med på en runde på ergometersykkelen da?

 3. Rart. Leste innlegget uten aa se hvem som hadde skrevet det, antok bare at det var Anders med en gang.

  Godt at andre ogsaa er ute og sykler. gratulerer. Du kom jo i maal fortere enn halvparten av di andre.

 4. Skubi: 1. Nei ikke i Nordsjøen, men langs nordsjøveien. Vestlandets hovedvei. Start var i Egersund og mål vai i Sandnes. Ikke det at jeg har vært på de trakter før, men det virket for meg som om de ikke hadde valgt den letteste veien.
  2. I følge Polar klokken min ble det forbrent 30% fett. Jeg regner med at av de 3780 kaloriene var 30% av det fett
  3. Tiden var ikke god i det hele tatt, vinneren kom i mål på 02:38:28.
  Dette er forøvrig vinneren fra i fjor også.
  Løypen går på grusveier, langs fjellstier, over bekker og hengebruer, innimellom er det en asfaltflekk også. Primær underlaget er ikke preget av petroleumstilsettning
  4. Kneproblemene kan ene og alene tilskrives sykklingen.
  I dag er kneet ikke blitt værre, men jeg hopper ikke paradis på venstrefoten kan du si.

  Zahl: Motvind var det uansett hvor jeg trødde. Løypen gikk ikke rett frem så en skulle tro at en eller annen plass var det noe gratis å hente, men neida
  Jeg er i Grimstad fra mandag til onsdag. Når er du her? Sommerferie?

  Magnus: Jeg lyver litt når jeg sier det med at det var 1833 som fullførte. Samlet var det det. I min klasse var det 1073.

  Knut: Når det gjelder å plukke opp ting tror jeg arrangørene har litt å gjøre på, jeg sykklet forbi 30 drikkeflaser, 5 par solbriller, utallige sykkelpumper og noen rep sett til sykkel. Noen har en jobb å gjøre.

 5. Hvis det var terreng og grus så er jo ikke tiden så værst. Da er åtte mil laaaangt. Det med prosent av kalorier stemmer sikkert ja=D

Kommentarer er stengt.