Leprosy

Nok en gang har jeg måttet krype til korset. I går var det sommerfest på jobben. Det var enkelt og greit. Alt gratis. Selvfølgelig utenom sprit. Det betyr jo bare en ting. Jeg brukte en haug med penger. Veldig fornuftig. Men tilbake til det velkjente korset. I og med at det var fest i går og at jeg hadde bilen på taksering, måtte Kermit overnatte her på jobb. Jeg måtte altså kjøre kollektivt til jobb i dag. Jeg kunne syklet, men da måtte jeg tatt sykkelen på taket i dag, så det ble som sagt kollektivt. Jeg hater forøvrig et slikt «fellesskap» som det skapes inni ei slik sildetønne. I dag var det lang fra noen sildetønne, men likevel, flaks som jeg har, måtte det sette seg noen ved siden av meg. Der satt jeg, godt forberedt til en lang trikketur, med dobbel Kaffe Moca og iPoden på shuffle. Jeg sjekket med en gang jeg kom på jobb, og det viser seg at over 250.000 mennesker i verden lider av spedalskhet. I Norge er sykdommen utryddet for lengst. Hva er da sjansen for at et spedalsk menneske skal sette seg ned ved siden av meg? 0.04 promille hvis vi trenker verdensbasis og 0 hvis vi bare tenker på Norge. Skapningen som satte seg ved siden av meg er noe av det ekleste jeg har sett. Nå er jeg kanskje ikke noen «Cat Walk Artist» selv, men jeg må bare si det. Kreasjon som satte seg ved min side var direkte ekkel. Han hadde vorte liknende «ting» i hele ansiktet og på armene. Tenk dere selv. En kvise, før den går gjennom huden, bare 50 ganger større. Er det rart jeg følte meg uvel? Nei, håper det er lenge til jeg igjen må kjøre kollektivt til jobb.

Ha en uhelbredelig bra dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

4 kommentarer

  1. Løsning på problemmed sykkel: Kjøp større bil.
    Angående personen ved siden av deg velger jeg å holde munn, det kan jo tenkes at Inge eller Astrid kjenner vedkommende…

  2. Zahl: Hvis Inge eller Astrid hadde kjent Chuck Norris tror jeg sjansen for at jeg kunne slrevet dette uten hjelp hadde vært «slim to none».

Kommentarer er stengt.