Dagens Quiz

I bilen i dag kom jeg til å tenke på en tidligere Melodi Grand Prix Artist. Jeg lurer på om noen av dere har siste nytt om musikeren Stig Van Eijk? Bor han fortsatt i Bergen, hva gjør han?

Publisert
Kategorisert som Blogg

8 kommentarer

  1. Synes det er verdt å spørre hvorfor du lurer på dette? Jeg tror forøvrig jeg så han på Migrapolis en gang, men jeg er ikke sikker på om det var han eller en annen «sånn»…

  2. Tror an starta ein udeplass i bergen får någen år siden, men eg tror åg den har gått donken.. men legg merke te at eg bare tror.

  3. Zahl: Tankene svirrer når man sitter i bilen. Jeg tror tankerekkefølgen var noe slik: Sang av Tor Endresen på radio, dermed tenkte jeg på MGP og litt på Bergen. Bergen er kjent for varehuset IKEA, noen gamle hus og et par fjell. Ikea ligger i Åsane, var det ikke der han med krigsmalingen i ansiktet som var med på MGP bodde? Hmmm, hva var det han het. Så skjedde det ikke mer, før det slo ned et Stig Van Eijk-lyn i hodet mitt klokken 21.54 i går. Dermed tenkte jeg at dette må jeg finne ut mer av, og siden summen av Kaskjers lesere er allvitende er dette plassen å spørre.
    Ping: Nå fikk du meg til å huske sangen også!

  4. Stig van Eijk lever i beste velgående, som musikkanmelder (han er ikke lett å overbevise) i den ypperligere ByAvisen i Bergen. Den er til og med gratis.

  5. Sett sånt… Så det er kanskje noe i det med at alle musikkanmeldere er feilede musikere? Da kom jeg faktisk på at det var Christian Sand eller hva «han som ligner litt» het jeg så på Migrapolis.

Kommentarer er stengt.