Sykehusstatus

Nå ligger jeg i en sykehusseng. Her har jeg vært det siste døgnet. På nattbordet står et glass med skruer og stenger som tidligere befant seg i ryggen. Sykehus er noe dritt, men det værste er trolig over. Satser på å komme meg ut i dag. Har ikke prøvd å gå, men klarte akkurat å pisse for egen maskin. Skal snart snakke med lege, og håper jo at operasjonen var vellykket. Snakkes.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

12 kommentarer

 1. Jeg har både Titanstang og Titanskruer fra benet mitt. Har ikke funnet noe bruksområde enda etter over 8 år, men de er jo klenodier..

 2. Lykke til og god bedring! Jeg befinner meg for tiden på Beitostølen Helsesportsenter. Har møtt mange her som har gjort de samme sprellene som deg. Du skal være glad for at det gikk så bra som det gjorde når uhellet først var ute. Tenker på deg der du ligger på sykehuset og sturer.
  Jeg har forresten kroppen full av loppebitt. Det er en ny og spennende opplevelse.

 3. Er sååååååå misunnelig på skruene dine!!! Urettferdigurettferdig!!!! Forskjellsbehanling kalles det:(
  Håper du er sprek igjen snart da!

 4. Lykke til med rehabiliteringa…
  håpe du har trent godt i forveien, så ordne det seg vel ;)….

 5. lykke til med rehab, saa far du komma paa morellesteinsspyttingfestival i hardanger neste uka
  masse klem

 6. De kan brukes i baren vi skal bygge i leiligheten til høsten. Og spør dr. s om du er klar for RYP!

 7. Gøøøøøøtt! Endelig kommer du forbi metalldetektoren og slipper å få «the evil glove» Vi tenker på deg og krysser fingrene for at du kommer deg fort på beina igjen så vi kan leke i sommer…Martine og eg er klar for litt galskap med dokker om noen uker i stavanger;-) Lykke til og stå på med rehaben. Stor klem fra Martine og Lise…by the way, Bjørni kom te meg og Martine her en natt;-) jeeeeeeees

 8. Sikkert litt kjedelig å ligga der, men du får holla motet oppe! Fortsatt god bedring, snart springe du igjen som aldri før. Ta bilde av skruene så eg for se kor store di e då!

Kommentarer er stengt.