Ferieavvikling

Er tilbake på jobb etter en uke med ferie. Huftitu. Rapport fra turnéen kommer :-) Her på jobb er det labert. Mange er på ferie, og tempoet er lavt. Passer meg som hånd i hanske.. Da er det godt å kunne følge med på Tour de France.
Jeg har også levert Kermit på verksted for å få rettet ut bulkene etter mitt ublide møte med en trailer. I bytte fikk jeg en blå Golf. Den er fin :-) Men, det fineste er at motparten påtok seg skylda, slik at det ikke koster meg fem flate øre. Og atpåtil får jeg fjernet to stygge rustflekker.

Ha en avslapppet dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.