Vigebo

Bambi i en lang forlengsDenne helgen var vi på Vigebo som er et lite sted et par-tre mil utenfor Mandal. «Vi» består av Lovie, Smelli, Bambi, Kenneth, Morfi og Tommy. Her er bestemorversjonen av helgen. I løpet av to kvelden klarte vi å få til to bybesøk. Mandal byr på utesteder som Hr. Redaktør, Lotsen og Marna. At Lotsen har stått stengt de to siste årene fant ikke de fleste av oss ut av før bilturen hjem. Gjengen er glad i styrkedrikk, og siden noen av oss foretrekker å beholde lappen ble det mye taxikjøring. Ikke hvilken som helst taxi, men en Norsk Karaoketaxi. Slikt slår jo ann. Me va galen fra Setesdalen og likte piker vin og sang. Haken var at taxien var pålagt å spille norsk musikk og hadde kun to plater å sirkulere mellom. Alt gikk bra, ingen alvorlige skader verken på oss eller på hytta.

Plutselig stod søndagen for døren og når vi helst ikke skal drikke øl må vi ty til vannsport. Vi er alle utenom de nyoppererte og de med vannskrekk. Jeg var så heldig å fikk fotografrollen. Det ble wet n’ wild tubing, air-chairing og seriøs wakeboarding med Smellis nye Liquid Force Philip Soven 143. Drapåviljen var absolutt til stede. Det skal bli svært så spennende nå når Smelli skal satse. For alle fans kan han forhåpentligvis sees i Livannet hver dag etter jobb denne sommeren.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.