Blåmandag

skruer.jpgDet er ikke min dag i dag. Helgen sitter igjen. Det går sakte både her og der. Derfor tenkte jeg at det kanskje var på tide med et lite spørsmål. Det begynner å bli en stund siden. På bildet ser dere de 31 metalldelene som frem til nylig var en del av ryggen min. Spørsmålet mitt er da, hva kan bygges eller lages ved hjelp av disse delene?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

13 kommentarer

 1. Så det va DET du viste meg. Eg fatta’sje ka det jekk i eg. Bare smilte og nikkte.

  Du kan smelta det om te någe – ellår laga smykke av det.

 2. hehe, var masse flotte og fine farger, eg syns det ligna på klatreutstyr…
  er ellers enig med knut, du kan smelta det til noe… litt kult å ha lagd et smykke eller noe av skruer som du har hatt i ryggen…

 3. Fire «bein», fire «ringer». Det er sommer, og du har de viktigste ingrediensene til å lage en helt egen portabel grill. Sett i gang!

 4. Jeg lurer også på hvor store de er. Du burde lagt en fyrstikkeske ved siden av. Nybegynnertabbe!:P

 5. 1. Du kan lage «rack» te skiene eller snøbrettet ditt?

  2. Knagger til jakker i gangen?

  3. Kan de brukes til å lage et intrikat kunstverk? Kanskje kalle det «Smerte»?

  4. Kanskje du kan smelte det om og lage smykker du kan selge på afterskien i Røldal? Litt sånn «Hjemmelaget Aloha Hemp Alle Hekler For Tiden» greie?

  5. Få det montert opp i en ramme på et rammeverksted og henge det opp på kontoret eller i stuen? (Min favoritt…)

 6. Stemmer det at de blå skruene var skrudd inn i ryggraden din(to på oversiden og to på undersiden) sånn at de fancy gullpinnene kunne avlaste den knuste rygghvirvelen imellom?

 7. He he… det høres flott og fleksibelt ut:) Du burde skru de inn i etellerannet og gjøre en fri tolkning av hvordan de virkelig har fungert.

 8. Villt! Sinnsykt mye å stort d va!

  Kommesje på nogen bedre forslag enn di som allerede e her… men likte nok best den med å smelta det om. Du kan jo få støypt ett smykke, ein ring, å andre div ting…

Kommentarer er stengt.